Färgklick!


Nu såhär i vår/sommar som jag har skrivit i ett annat inlägg tycker jag att man ska våga satsa på en liten färgklick till kanske en vit klänning, något som kan liva upp en ganska tråkig outfit!! Ett ord: HETT!. Jag tycker att en liten gul kuvert väska kan liva upp en hel outfit!

Ha det bra! :)


MORE!


Fler av mina fina handgjorda pärlor :) Det ska egentligen vara två gula men det blev snyggare att fota såhär!
Zebra pärlan är min favorit, tänk 6-7 stycken svarta pärlor och den pärlan PERFEKT! :) Hej!

Patterns.


Fåglar: Linne från Ginatricot 129:-
Blått mönster: Kofta från HM 299:-
Koftan från HM är min favorit just nu! Jag tror att det kommer bli populärt med abstrakta mönster i vår med lite coola färger. Tänk vad fint att använda koftan på en sommarkväll, ååhh kan knappt bärga mig!

Ska köpa möbler nu - till ett skolprojekt då :)
UPDATE: lämnade tillbaka linnet från ginatricot.

HALSBAND


Min syster fick stå modell för mitt nya handgjorda halsband!
Gjorde ett halsband igår av trä kulor och en kedja, har sett liknande i andra butiker men tyckte det skulle vara roligare att göra ett själv + Att man kan måla många trä kulor i olika färger och sen byta beroende vad man har på sig :D! Har gjort fyra andra pärlor som jag visar i ett annat inlägg!

The dress


Klänning HM The garden collection 399kr
Tog en liten bild för en stund sedan på min nya klänning, Man ser dock inte hela men jag lovar att jag tänker lägga upp en bättre! Cred till fotografen Johanna!

Snart påsk...

NUDE/PURPLE/RED

Nagellack Depend 3 för 2 på kicks! 50kr för 3
Var i Nackaforum igår och fick bland annat hem tre super fina nagellack! Har letat efter ett fint NUDE färgat, och köpte två till eftersom det var 3 för 2 :)

Ska fixa min blogg lite nu!


Style


Picture made by me.
Insperation nr.2, Färgstarka toner och lite svaga pasteller kommer bli poppis i vår tror jag! Blanda en begie pastell med stark blå eller röd, HETT! Själv har jag köpt min balklänning (en creme vit) och funtar på att antigen ha en pastell färg till eller någon färg klick, har inte bestämt mig än.

Sprang till Täby C idag för att hinna köpa ett miumiu inspererat linne med fåglar på (gina tricot 129kr) Bild kommer sen!

Ska till nacka forum nu!


SNEAK PEEK


En liten sneak peek på vad jag lyckades köpa på HM igår! Var där en halvtimma innan de öppnade och fick med mig allt jag ville ha därifrån :) The garden collection har de verkligen lyckats med, fina sommar kläder både vardag och till fest!! Det var lite kläder jag ville haft men det fanns inte så fick nöja mig med dessa 3 godbitar! Hade ledigt från skolan i går och det kunde inte ha blivit bättre.

Imorrn lägger jag upp bilderna på kläderna!

Kollar på världens bästa film Sex and the city!  hörs senare :)

Detta gjorde min dag!!


Bild: jag , portugal

Pappa är i thailand just nu och jag vill också dit men kunde inte pga skolan :( Men skrev ett sms till han för en stund sen:
Jag: Önskar att jag också kunde vara där nu:(
Pappa: Jag LOVAR att ni ska få åka hit
Jag: Jaaa :) När?
Pappa: När du minst anar det...
Jag: Men när pappa? jag vill veta! Har bevis nu att vi ska åka dit!
Pappa: Du får drömma lite så länge. Nu går jag och lägger mig sov gott.

Ska till Thailand, iallafall vad pappa precis har lovat vet bara inte än, MEN HAN HAR LOVAT! =)

Cute


Godmorning! Solsken och lite snö, början på våren?
Tänkte bara lägga upp en söt liten bild på min pincett, köpte den i vintras när jag var i Australien.

Ska göra iordning mig för skolan nu, hörs senare idag!

Summer breeze..


Bild: Australien by Johanna
Längtar verkligen till sommaren just nu! har tänkt på en sak typ alla jag känner åker till thailand nu :( Min pappa sitter just nu på ett plan till PHUKET "avis"! Aja hoppas han kommer ha det kul och tar med sig lite värme tillbaka!

Ska sova nu, sweet dreams!

Tiger.


Tiger börs. Ej äkta skin!
Fick denna söta lilla sak för flera år sedan, gillade inte riktigt den då och tänkte slänga/ge bort den, BRA att jag inte gjorde det! Är lite småkär i den :) Den är från någon butik i Mallorca. Tycker att djurmönster och djursmycken är jättefint, köpt en leopard ring och halsband från glitter, visar de någon dag.

Ha en bra kväll, kollar på desperate housewifes!

Style.


Bild från min och min systers Lookbook, kan man kalla det så? Aja anyway :) Har gjort en ny kategori: STYLE i denna kategori tänkter jag lägga upp bilder från albumet i min blogg några gånger, Älskar att göra sånna! Man får så mycket insperation, hoppas att ni också kan få lite insperation :D

De rosaglasögonen är från HM, fast har inte sett dom i rosa utan vita ;) kan köpas på deras hemsida!


Det kommer ta sin lilla tid att lägga upp bilder från LOOKBOOKEN, för den är inte riktigt klar har gjort 4-5 sidor!

Glasögon


Halsbandet kommer från JC.

Ska äta nu!

STRIPES/DOTS


HM 2 pack: ca 50 kr!
Tycker att dessa strumpbyxor är as balla, speciellt de prickiga. Är perfekta i vår till en snygg topp eller en skjorta! De finns i både blåa och svarta, men de är nog ganska populära så om man vill ha dom kanske man måste skynda sig! Jag tror jag ska köpa ett till par, ifall mina går sönder.

Ha en trevlig kväll!

Precious.


Bild: Johanna
Ny Kategori! Smycken! har gjort en ny kategori om smycken. Kommer bli mycket smycken i vår/sommar. Ringar speciellt (för min del)

Är ledig imorrn, sköönt :)

Plastic ALWAYS fantastic.


Ringar från glitter och bik bok..
Tips: Om man köper ringar som inte är silver, kan dom lätt bli missfärgade. Så måla ringarna med genomskinligt nagellack så mister dom inte sin färg ( iallfall inte lika fort )!

Fashion REPORT!

Nu har jag gjort min andra mode blogg! Så nu kommer min blogg fullporppas med massor med mode,kläder, shopping, outfits, tips allt man kan tänka sig om mode. Jag ska försöka uppdatera så mycket jag bara kan, men har mycket nu i skolan vilket jag kommer prioritera först! Men ska göra mitt bästa!

Nu ska jag gå och göra en smoothie :)  

RSS 2.0