Body Mist!


Denna body mist är från Victoria Secret, köpte den när jag var i New York ( tror den kom i 5 pack med olika lukter) Body mists(hahah om man kan säga det i plural) är bra på många sätt, använd efter man har duschat, på kläder och det bästa med dessa är att dom är som parfymer men inte så starka och luktar så GOTT! brukar spruta lite i rummet och då luktar det jättegott! Ett tips till er, från mig. Köp! :)

Vet att det finns på HM och de luktar gott!

Secondhand



50kr myrornas.. Tyckte den var lite annorlunda när jag såg den.. jag gillar att den är som en låda eller hur man säger det, HM hade en liknande väska för ett tag sen som jag var sugen på att köpa! Ska fixa och fota en grej för ett annat inlägg nu = )

New!



Allt från HM, Halsband 80kr Ring 40kr! Blev riktigt glad när jag såg dessa smycken.
Allt detta är från gårdagens minishopping, köpte en till grej men kan tyvär inte visa den eftersom den är till min syster :)

Leggings


Bikbok 149kr. Dessa leggings var det som gömdes i min lilla bik bok påse.

Ska sova nu...


Vintage wallet


Myrornas 15kr, Vilket kap! som ny!! Ursprungligen från HM. Köpte en väska också men den är hos pappa så nästa vecka kommer jag visa den!


TODAY IM WEARING THIS


Jacka: Zara, Vitt linne m text: Monki, Svart/vit kofta: Urban outfitters NYC, Smycken: HM & Glitter, Skor: Converse, Väska: Bianco, Solisar: Gina tricot, Samets leggings: Lindex.
Första dagens outfit, detta ska firas haha, skojja :) Tror att jag ska börja med mer outfits och sånt, tycker det är lite roligt! Hoppas bara min syster kan ställa upp att ta lite bilder! Det som finns i påsen kommer upp i ett annat ilägg, jag lovar, YOU WONT GET DISAPOINTED!

Ska göra lite läxor nu!

IM IN LOVE


Solbrillor: Gina tricot 59kr
Snygga brillor som är bra för plånboken! Har kollat på dessa ett tag och tänkt köpa dom och igår när jag var på gina så hade dom bara ett par kvar, så idag sprang jag till täby C för att få tag i dessa snyggingar! Dessa kommer användas flitigt i sommar!!

Military/Details

Min militär jacka från ZARA (collection army days)
Skit snygg jacka som jag inte ångrar ett dugg att jag köpte! Sämsta med denna jacka är att den har korta ärmar vilket gör att jag kan inte ha koftor etc. under...


LEOPARD x 2


Dessa 2 smycken är från Glitter. Vet att halsbandet finns i silver också! Har bytt kedja så det er inte den som är på smycket i början!
Lovade att jag skulle lägga ut bilder på dessa smycken för ett tag sedan(bättre sent än aldrig) Vet inte varför bilden med bokeh är med på ett hörn, haha.. Är verkligen IN LOVE med dessa smycken!

Gladiator sandaler

Skit snygga gladiator sandaler BARA 199kr HM! Dessa är silvriga och grå, trodde dock att när jag beställde dom att de skulle vara vita och guldiga eftersom att dom ser ut så på HM´s hemsida men jag tyckte att gråa kunde vara lite coolt! Finns även i svart med svarta nitar!!


BEAUTIFUL


Mina älsklingar ligger i denna lilla skål! Mina ringar är köpta på HM,Glitter,BIK BOK, AUSTRALIEN, COCOO mm.. Man kan aldrig ha för många det ligger ca 30 st i denna skål och jag lovar att det kommer bli fler!


Ska fixa ett inlägg nu som jag ska lägga upp senare :)


COCOO


Två nya läckerbitar från butiken cocoo!
Riktigt glad att jag köpte dessa ringar! Super läckra och kommer användas flitigt. Den till vänster är syrrans och den till höger är min, men vi brukar använda varandras ringar så...

Inte uppdaterat på ett tag, har inte haft någon insperation men ska bättra mig!

RSS 2.0